Home   Onze werkwijze

Onze werkwijze

Iets laten ontwikkelen kan erg veel geld kosten. Ook is het vaak lastig om een goede en betrouwbare partij te vinden met het in werkelijkheid brengen van uw visie. Daarnaast is het is voor veel mensen de vraag waar de kosten van het ontwikkelen op gebaseerd zijn en of ze niet te veel betalen.

Onze werkwijze

Afhankelijk van wat uw wensen zijn, zijn er twee methodes waarmee wij werken.

Bij de eerste methode werken we in een agile aanpak. Dit betekend dat we werken in tijdsvakken van 2 weken. Elke twee weken gaan we samen met u kijken naar de eisen van de applicatie, wat voor u belangrijk is en wat wij binnen deze twee weken uit kunnen voeren. Aan het eind van die twee weken heeft u in principe een nieuw stukje product wat af is. Op deze manier heeft u als klant meer controle over wat er wanneer en hoe gerealiseerd wordt. Deze methode past het beste bij u als u een nieuw product op de markt wil zetten of als u een applicatie wilt waarbij de eisen nog niet goed duidelijk zijn.

Bij de tweede methode stellen we samen met u van te voren de eisen van de applicatie vast en koppelen we hier een budget aan waar wij het voor gaan ontwikkelen. Met deze methode weet u van te voren wat u zal ontvangen. Deze methode past het beste bij u als u van de voren al precies weet wat en hoe u het wilt hebben.

Ons studenten team

Naast de keuze over onze werkwijze kunt u voor u project ook kiezen voor ons studenten team. Dit zijn studenten die op dit moment een IT opleiding doen, maar al door zelfstudie al meer weten dan dat er op school verteld wordt. Vaak specialiseren ze zich in een specifiek gebied.

Aangezien ze op school niet zo veel meer leren proberen wij hun te helpen door ze opdrachten te laten uitvoeren die aangeleverd worden door bijvoorbeeld U. Op die manier leren ze weer nieuwe dingen en hebben ze projecten die ze op hun C.V. kunnen zetten. Bij deze opdrachten krijgen ze ondersteuning van onze vaste werknemers waar nodig. Deze studenten kosten minder dan onze vaste werknemers, maar zijn vaak net zo ervaren. Indien u voor dit team kiest is er wel de eis dat we met de AGILE aanpak werken. Op deze manier staat u dichter bij de realisatie en is er meer feedback mogelijk.