Home   IT Support

IT Support

Het komt wel eens voor dat u thuis eens een probleem heeft met uw computer of dat u hem eens opgeschoond wil hebben. Nu kunt u hiervoor een dure IT specialist laten langskomen of uw computer wegbrengen naar een computerwinkel, beide kosten vaak veel meer dan de optie die wij bieden.

Laat een van onze studenten eens naar uw computer kijken. Deze studenten zijn goedkoper dan de IT specialisten, maar kunnen vaak met het zelfde gemak uw problemen oplossen.

Wat moet ik doen als ik een student wil inhuren

Als u een computerprobleem heeft neemt u als eerste contact met ons op. Dit kan via info@nextgen-applications.com of via 0639119139. Wij gaan dan met u kijken wat het probleem is en wat hiervoor de beste oplossing is. Indien wij denken dat een student dit kan oplossen, dan zullen wij een student bij u langs laten komen. Deze student zal dan in het eerste kwartier kijken of hij/zij dit ook echt kan oplossen. Indien dit niet het geval is dan hoeft u alleen de voorrijkosten te betalen.

Wat zijn de kosten van een student

De kosten voor een student zijn afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommige werkzaamheden worden per uur berekend en sommige werkzaamheden hebben een vaste prijs. Deze prijzen hebben we opgenomen in onze prijscalculator.