Home   App Development

App Development

Bij NextGen Applications zijn we gespecialiseerd in het Windows platform. Wat ons onderscheidt van de rest is dat wij ervoor kiezen om in plaats van overal een beetje van af te weten ons specialiseren in één platform. Op deze manier zijn we vaak beter, sneller en goedkoper indien u een applicatie voor het Windows platform wil. Wij ondersteunen de rest van de platformen wel, maar dit doen wij door ons studententeam. Dit is een team van studenten die in hun vrije tijd nieuwe technieken uitproberen en o.a. ook programmeren voor Android en iOS.

Waarom hebben wij ons zelf gespecialiseerd in het Windows platform?

Het Windows app platform is wat later tot stand gekomen dan het Android en iOS platform, maar ondanks dat is het platform binnen 2 jaar ingelopen tot het op twee na grootste app platform en in sommige landen zelfs al het op één naar grootste platform. Naast deze groei is het Windows platform het enige platform wat zogeheten Universal Apps ondersteunt. Dit houdt in dat als u een phone app wilt we met een paar aanpassingen aan de user interface het ook werkt op de tablet en dit wordt zelfs nog eenvoudiger met de komst van Windows 10. Dan is het zelfs mogelijk om uw app voor de telefoon, tablet, pc, XBOX, IoT apparaat en HoloLens te laten werken.

Wat kost dan een applicatie op het Windows platform?

Elke app is anders en dit is dan ook niet van te voren te zeggen. Om dit te bepalen bieden wij u een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit advies gesprek gaan we samen met u kijken wat u precies wilt en of wij u hierbij kunnen helpen. Aan het eind van het advies gesprek zal u van ons een schatting ontvangen en na twee werkdagen een definitieve offerte.

Hoe wordt ik als klant betrokken bij het project?

De ontwikkeling van een app vindt bij ons plaats d.m.v. onze AGILE aanpak. In het kort houdt dit in dat we met periode’s van twee weken werken en elke twee weken gaan we samen met u kijken of het project op schema ligt, wat voor u nu prioriteit heeft en wat wij denken te kunnen gaan doen in de komende twee weken. Op deze manier heeft u elke twee weken een update van de voortgang en kunt u feedback geven zonder dat het product al helemaal af is.